El Teatre Goya

HISTÒRIA

Fundat el 1914, el Teatre Goya no comença la seva activitat teatral fins el 1916. Des d’aleshores ha estat un espai representatiu de la ciutat de Barcelona. A més d’exercir com a seu del Centre Aragonès de Barcelona, com a teatre ha acollit primeres figures de l’escena, de la categoria de Margarita Xirgu.

En la darrera època, pel Goya han passat grans èxits de la cartellera barcelonina com els protagonitzats per Paco Moran, les germanes Gutiérrez Caba, Núria Espert, Maria Jesús Valdés, Àngels Gonyalons, Pepe Rubianes i un llarg etcètera de grans professionals.

La voluntat del Grup Focus de no permetre que es perdin els centres emblemàtics de creació i difusió de la ciutat, l’ha portat a lluitar per la recuperació del Teatre Goya, un espai amb una forta personalitat que al 2004 va haver de tancar la seva activitat i que va estar a punt de desaparèixer. Sota gestió del Grup Focus, el Goya basa la seva programació en un repertori obert i equilibrat, fent un èmfasi especial en la producció pròpia i la col·laboració entre artistes, companyies i institucions públiques i privades.

Sota la direcció artística de Josep Maria Pou, des de 2008 fins al 2019, el Teatre Goya ha produït i exhibit principalment peces teatrals de grans autors del segle XX i obres contemporànies, amb la complicitat de reconeguts artistes de l’àmbit nacional, estatal o mundial i amb una línia de programació bàsicament en català.

El Teatre Goya rep el suport de les següents institucions: Generalitat de Catalunya (Departament de Cultura) i Ajuntament de Barcelona (Institut de Cultura).

GALERIA D’IMATGES

SERVEIS

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda

Seients reservats per a persones amb mobilitat reduïda

Agraïm que ens truqueu abans al telèfon 93 343 53 23 per facilitar-vos l’accés a la sala

Funcions adaptades per persones amb discapacitat sensorial. Consultar dates al web.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compte amb la instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.

El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Cafeteria

El Teatre Goya disposa de servei de cafeteria amb accés directe des del vestíbul del teatre. La cafeteria estarà oberta des d’un hora abans del començament de la representació fins l’inici de l’espectacle.

Aparcament

Ben a prop del Teatre trobareu els següents pàrquings:

Aparcament Parking y Servicios Muntaner Center
C/ Muntaner, 13
Descompte presentant l’entrada segellada pel teatre

Aparcament Parking Aribau 9
C/ Aribau, 9
Descompte presentant l’entrada segellada pel teatre

Pàrquings SABA
Pl. Castella*
Pl. del Àngels*
Pl. Catalunya*
Rambla Catalunya*
*25% de dte. demanant el tiquet al Teatre Goya
Promoció no vàlida per a ViaT

Crèdits Web:

Programació i Manteniment: SEIC.cat

Disseny Web & Front-end: vueloIV.com