Espectacle en castellà

Sinopsi

Què és Venidos a Menos? No pot dir-se que sigui un musical ni una obra de teatre però tampoc un monòleg. És un espectacle complet que uneix música original (composta per Ordinas i lletra escrita entre Puyol i Ordinas), part de monòlegs i, sobretot, molt humor. Això sí, no és apte per a tots els públics. Temes àcids, políticament incorrectes, atrevits, punxants… Un espectacle en el qual tots dos artistes riuen de tot, fins i tot d’ells mateixos. Una sàtira constant a la política, la religió i a l’amor… o es refereixen al sexe?
Protagonitzat pel televisiu Pablo Puyol i David Ordinas. Tots dos es prenen la vida amb molt, molt humor. Farts de sentir parlar de crisis, que si les coses estan malament i que aniran pitjor, Pablo Puyol i David Ordinas van crear l’espectacle Venidos a Menos amb el qual sumen més de cinc anys d’èxit per Espanya.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup