Espectacle en castellà
85 minuts

 19 de maig: Xerrada postfunció amb Ana Torrent i Carmelo Gómez, protagonistes de Todas las noches de un día, i estarà dinamitzada per un crític teatral de Recomana. La postfunció s’emmarca en l’itinerari “Petita memòria, gran història” de la 7a edició del Travessia Recomana. Compra la teva entrada

Sessions accessibles per a persones amb discapacitat visual i auditiva

Dissabte, 8 de juny, 18.00 h
Diumenge, 9 de juny, 18.30 h

Més informació
www.teatroaccesible.com

S’aconsella als usuaris del subtitulat que comprin les seves localitats a platea a partir de la fila 10 o llotges

Sinopsi

Envoltat d’urbanitzacions, en algun lloc prop de nosaltres, sobreviu un vell jardí amb el seu hivernacle. Però ha passat molt temps des que els veïns van veure per última vegada la Silvia, la propietària de la casa. Allí només hi queda el Samuel, el jardiner, maldat per preservar aquest racó oblidat.
Todas las noches de un día comença quan la policia va anar a la casa per intentar descobrir el parador de la Silvia. S’inicia, llavors, un combat entre la vida i els records, entre l’amor i els seus fantasmes…

Fitxa artística

Autor: Alberto Conejero
Direcció: Luis Luque
Productor: Jesús Cimarro

Amb: Carmelo Gómez i Emi Ecay

Espai escènic: Monica Boromello
Vestuari: Almudena Rodríguez
Il·luminació: Juan Gómez-Cornejo
Composició original: Luis Miguel Cobo

Cap tècnic del teatre: Roger Muñoz
Premsa: Anna Casasayas 
Màrqueting i comunicació: Publispec

Producció: Pentación Espectáculos

Tarifes especials

  • Majors de 65 anys, carnet Biblioteques de Barcelona, carnet família nombrosa o monoparental i Targeta Rosa 15% dte. en les funcions de dimecres i dijous*.
  • Menors de 35 anys 15% dte. en les funcions de dijous*.
  • Carnet Jove 15% dte. en les funcions de dimecres*.

Els descomptes no són acumulables
*Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atención especial y accesos para personas con movilidad reducida

Accesos y baños adaptados para personas con movilidad reducida. Para comprar un asiento de movilidad reducida, por favor llamen a la taquilla del teatro y efective la reserva. El mismo día de la función la podrán pagar hasta media hora antes del inicio.

Atención especial para personas con diversidades auditivas

El teatro cuenta con la instalación de un bucle magnético que permite mejorar la experiencia a las personas con disminución auditiva. El personal de sala los proporcionará el servicio y cualquier información complementaria que necesitáis.

Comprar

Vine en Grup