Sinopsi

Miguel Lago presenta Soy un miserable. Humor canalla, bandarra, directe i polèmic, això és Soy un miserable, arxiconegut espectacle de Miguel Lago que torna als escenaris del Teatre Goya. Ara seran molts més els seduïts pel “Roí més divertit”. Un espectacle fresc i directe en què el protagonista ens ensenya el seu costat més miserable i mesquí. Miguel Lago dóna ales al seu humor més incorrecte, egocèntric i prepotent en un espectacle que, de ben segur, no et deixarà indiferent!! Polítics, empresaris i qualsevol presona pot rebre. Gaudeix de l’humor més políticament incorrecte! Ja l’han vist més de 50.000 esectadors!

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup