Sinopsi

“La por té una estructura narrativa, per això cal descriure-la explicant històries”. J.A. Marina.

Oswaldo Digón ens mostra els seus pitjors temors a través d’històries plenes d’humor, tendresa i girs inesperats: “Faig comèdia per què no sé resar de cap altra manera”.

Rebem l’Oswaldo a l’andana d’una estació de tren. El motiu del seu viatge és un assumpte important. A poc a poc ens va revelant quina és el seu pitjor temor i per combatre’l s’inventa suposades històries sobre els seus companys de viatge.

Qui no ha jugat mai a inventar-se la vida de persones desconegudes que veiem mentre esperem a aquella parella impuntual, o mentre fem temps a la sala d’espera, o mentre viatgem en metro? L’Oswaldo ens explica aquestes històries però sobre tot ens explica quin és l’autèntic motiu del seu viatge. Vols saber qui és?

Després de veure aquest espectacle potser coneixereu a aquest actor gallec, però segur que us haureu divertit, rigut i emocionat amb els seus DIÁLOGOS EN 3D.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup