“L’obra de Mamet funciona la mar de bé com a artefacte còmic. José Pascual li ha pillat admirablement el to, el ritme és impecable, els personatges estan servits en el seu punt just, i les rèpliques, situades de manera excel·lent”. Marcos Ordoñez. El País. Babelia

“Recobrem al Mamet humorístic que ens va delectar amb El matrimoni de Boston”. Sergio Doria. ABC

Sinopsi

L’acció transcorre per complet al Despatx Oval de la Casa Blanca durant els dies finals d’una elecció presidencial als Estats Units d’Amèrica. El President (del que mai es diu si és republicà o demòcrata, i que es presenta a la reelecció) està tan endarrere en les enquestes que fins i tot el seu propi partit ha renunciat a recolzar-lo. El seu advocat i conseller l’anima a acceptar la derrota i retirar-se. Però el President no en té ni cinc i no vol marxar del càrrec sense diners.

Hi ha rere l’aparent lleugeresa i frivolitat de Noviembre, una profunda saviesa teatral que el seu autor ha anat alimentant durant anys i que enfonsa les seves arrels en el més sòlid de la tradició dramàtica. El poder com a metàfora de la debilitat i la por masculines i la necessitat d’acceptar-se un mateix en el moment en què es perd aquest poder són temes fonamentals que remunten a Sófocles i als quals Mamet atorga a Noviembre una mirada absolutament moderna i amb un exuberant sentit de l’humor. És el nostre objectiu que el nostre muntatge estigui a l’alçada d’aquesta mirada i d’aquest esplèndid text teatral.

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup