"Velasco absorbeix l’essència del seu personatge i arriba al cor. Aconsegueix que la veritat de la vida pugi a l’escenari. La mirada sobre els marginats de Momo és tan tendra com esglaiadora. La vida por delante és de les obres que fan créixer un intèrpret". César López Rosell. El Periódico

"Una lliçó de tolerància en què Concha Velasco emociona i s’emociona". Marta Romagosa. Time Out

"Velasco exhibe sin recato una feliz madurez y su trabajo es una espléndida lección moral para cuantos colegas, ellas y ellos, están enemistados con el calendario". Joan-Anton Benach. La Vanguardia

"Velasco se convierte sobre el escenario en un personaje versátil, entrañable y poderoso". María José Ragué. El Mundo

"Un delicado retrato de personajes marginales, conmovedor y divertido. Concha Velasco y Rubèn de Eguia bordan sus papeles". Carme Tierz. La guía del ocio

"La vida por delante va a ser, está siendo, un éxito de campeonato". Marcos Ordoñez. El País (Babelia)

Sinopsi

La vida por delante és la tendra història dels marginats explicada a través dels ulls de Momo, un nen àrab que viu a la pensió de la senyora Rosa, una vella exprostituta jueva, supervivent d’Auschwitz, que acull fills esgarriats en un suburbi de París. El text ens descriu un sòrdid mosaic humà on Momo fa el seu aprenentatge vital. Amb el seu registre adolescent denuncia el racisme i el materialisme i fa una reflexió sobre la vellesa, la soledat, l’eutanàsia.

La vida por delante, novel·la amb la qual Romain Gary (1914-1980) va guanyar el premi Goncourt el 1975 amb el pseudònim d’Emile Ajar i que té una versió cinematogràfica (Madame Rosa), sorprèn per la seva plena vigència, i els tocs d’ironia, ingenuïtat i amor. Josep Maria Pou ha partit de l’adaptació teatral de Xavier Jaillard que recentment ha triomfat a França.    

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup