Castellà
70 minuts

Sinopsi

“Estan, encara que no les veiem”.
És la intensitat. És un home, una butaca i un ram de flors. I Moon River amb la veu de Carla Bruni.
La resta ho cobreix la foscor, perquè la resta és el dol i el dol és allò negre. En escena, l’home que acaba de perdre la mare s’asseu sota la llum fixa d’un far per compartir amb el públic l’amor que durant cinquanta anys ha unit mare i fill. L’orfandat, l’absència, la complicitat, l’enyorança…
Entre poemes, que són petits retalls de llum sobre el que som tots quan la mort se’ns emporta a la nostra mare, l’home explica episodis commovedors de quan eren dos com si junts, el públic i ell, passessin les pàgines de l’àlbum familiar en què hi cap tot el que emociona i tota la veritat.
Un homenatge a, no només les mares, que ja són memòria, sinó als fills i filles que les viuen, les enyoren i les senten a prop, encara que no en tinguin.

Fitxa artística

Autor i intèrpret: Alejandro Palomas

Producció executiva: Mónica Monferrer i Cristina Aragonès

Màrqueting i comunicació: Focus
Disseny gràfic: Santi&Kco

Agraïments: Flors Carolina

Distribució: Mónica Monferrer – Mediterránea ( monica@mediterraneagira.com)

Una producció de Mediterránea

Tarifes especials

  • Majors de 65 anys, carnet Biblioteques de Barcelona, carnet família nombrosa o monoparental i Targeta Rosa 15% dte. en les funcions de dimecres i dijous*.
  • Menors de 35 anys 15% dte. en les funcions de dijous*.
  • Carnet Jove 15% dte. en les funcions de dimecres*.

Els descomptes no són acumulables
*Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atención especial y accesos para personas con movilidad reducida

Accesos y baños adaptados para personas con movilidad reducida. Para comprar un asiento de movilidad reducida, por favor llamen a la taquilla del teatro y efective la reserva. El mismo día de la función la podrán pagar hasta media hora antes del inicio.

Atención especial para personas con diversidades auditivas

El teatro cuenta con la instalación de un bucle magnético que permite mejorar la experiencia a las personas con disminución auditiva. El personal de sala los proporcionará el servicio y cualquier información complementaria que necesitáis.

Comprar

Vine en Grup