70 minuts

Sinopsi

“Em van proposar fer un espectacle sobre la mort i ens ha sortit un espectacle sobre l’individualisme, el neoliberalisme, la família, allò immaterial, la humanitat, allò grupal, l’existencialisme, la supervivència, l’amistat, l’amor… ens ha sortit un espectacle sobre la vida.
La dramaturga i actriu Alba Pujol conversa amb el seu pare, catedràtic d’història econòmica, durant el seu últim cicle de quimioteràpia. La pulsió de la mort ens porta a la vida.
Una adaptació de les transcripcions d’aquestes converses en les que Cioran, Shakespeare, Lacan, Gil de Biedma, els germans Cohe, el Dr. Benito, Eugenio i Peter Handke ens acompanyen en el viatge.”

Àlex Rigola

Fitxa artística

INTÈRPRETS:
Alba Pujol
Pep Cruz

FITXA ARTÍSTICA:
Assessoria a la dramatúrgia:  Dobrin Plamenov, Alba Pujol i Irene Vicente
Espai escènic: Max Glaenzel
Cap tècnic: Igor Pinto
Producció executiva: Irene Vicente
Management: Art Republic Productions
Agraïments: Dr. Enric Benito, Josep Pujol, Laura Sisteró, mobles114 i Mery Skeleta
Coproducció: Sala Beckett, Titus Andrònic SL, Heartbreak Hotel i Temporada Alta 2019.

Amb la col·laboració de l’Institut Català de les Empreses Culturals i la Generalitat de Catalunya.

Tarifes especials

  • Majors de 65 anys, carnet Biblioteques de Barcelona, carnet família nombrosa o monoparental i Targeta Rosa 15% dte. en les funcions de dimecres i dijous*.
  • Menors de 35 anys 15% dte. en les funcions de dijous*.
  • Carnet Jove 15% dte. en les funcions de dimecres*.

Els descomptes no són acumulables
*Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atención especial y accesos para personas con movilidad reducida

Accesos y baños adaptados para personas con movilidad reducida. Para comprar un asiento de movilidad reducida, por favor llamen a la taquilla del teatro y efective la reserva. El mismo día de la función la podrán pagar hasta media hora antes del inicio.

Atención especial para personas con diversidades auditivas

El teatro cuenta con la instalación de un bucle magnético que permite mejorar la experiencia a las personas con disminución auditiva. El personal de sala los proporcionará el servicio y cualquier información complementaria que necesitáis.

Comprar

Vine en Grup