Obviant que allò que sempre es diu de “mai segones parts foren bones” no deixa de ser un tòpic, equívoc, tot sovint, amb Allegro està tot articulat perquè Cor de Teatre continuï somniant en l’èxit. - Jordi Camps. El Punt Avui

Una propuesta escénica que muestra la importancia de la música en el día a día de las personas. - La Vanguardia

Cor de Teatre estrena una nova proposta inscrita, en línies generals, dins els paràmetres que tan bons resultats han donat al ja consolidat grup Teatrovocal; és a dir, una acurada i engrescadora tria musical, 14 veus sensacionals, bon humor, frescor i originalitat. - Núria Sabat. Recomana.cat

Sinopsi

Allegro ens mostra la relació de qualsevol persona amb l’univers musical que l’envolta; un viatge vertiginós de la mà de catorze cantants a capel·la que exploren i esborren les fronteres entre la gran música clàssica i l’humor visual més sofisticat, on totes les escenes estan a l’abast de tots els públics.

Aquest és un espectacle sense text. El llenguatge gestual serà l’encarregat de fer-nos descobrir les situacions, els esdeveniments i les idees de l’obra, amb la complicitat de la música a capel·la i l’humor. Musicalment, està format per nombrosos i molt diversos fragments i peces de música clàssica que seran interpretats en directe i a capel·la, de manera pròxima, càlida i original per tal d’oferir a l’espectador noves sensacions sonores d’un repertori conegut.

Paco Mir n’és el dramaturg i el director escènic, David Costa el director musical i la interpretació corre a càrrec de la branca professional de la companyia Cor de Teatre que posa la seva empremta musical a l’espectacle interpretant en directe i a capel·la el conegut repertori.

Durada: 1 hora i 15 minuts

Cliqui aquí per consultar la temporada 15/16 del Grup Focus 

Fitxa artística

Dramatúrgia i direcció escènica: Paco Mir
Direcció musical: David Costa
Arranjaments Musicals: Pere-Mateu Xiberta

Intèrprets: Cor de Teatre (Maria Casado, Ezequiel Casamada, Laia Frigolé, Glòria Garcés, Joan García, Miquel Àngel Gili, Mariona Ginès, Albert Gràcia, Enric López, Alicia Lorente, Ignasi Marco, Anna Mateo, Albert Mora, Laura Pla, Joan Rigat, Maria Santallusia, Jorge Tello)

Producció: Somfònics

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup