Allegro

del 12 de setembre al 4 d'octubre de 2015

Cartell 3

Fitxa artística

Dramatúrgia i direcció escènica: Paco Mir
Direcció musical: David Costa
Arranjaments Musicals: Pere-Mateu Xiberta

Intèrprets: Cor de Teatre (Maria Casado, Ezequiel Casamada, Laia Frigolé, Glòria Garcés, Joan García, Miquel Àngel Gili, Mariona Ginès, Albert Gràcia, Enric López, Alicia Lorente, Ignasi Marco, Anna Mateo, Albert Mora, Laura Pla, Joan Rigat, Maria Santallusia, Jorge Tello)

Producció: Somfònics

Sinopsi

Allegro ens mostra la relació de qualsevol persona amb l’univers musical que l’envolta; un viatge vertiginós de la mà de catorze cantants a capel·la que exploren i esborren les fronteres entre la gran música clàssica i l’humor visual més sofisticat, on totes les escenes estan a l’abast de tots els públics.

Aquest és un espectacle sense text. El llenguatge gestual serà l’encarregat de fer-nos descobrir les situacions, els esdeveniments i les idees de l’obra, amb la complicitat de la música a capel·la i l’humor. Musicalment, està format per nombrosos i molt diversos fragments i peces de música clàssica que seran interpretats en directe i a capel·la, de manera pròxima, càlida i original per tal d’oferir a l’espectador noves sensacions sonores d’un repertori conegut.

Paco Mir n’és el dramaturg i el director escènic, David Costa el director musical i la interpretació corre a càrrec de la branca professional de la companyia Cor de Teatre que posa la seva empremta musical a l’espectacle interpretant en directe i a capel·la el conegut repertori.

Durada: 1 hora i 15 minuts


Cliqui aquí per consultar la temporada 15/16 del Grup Focus 

Crèdits Web:

Programació i Manteniment: SEIC.cat

Disseny Web & Front-end: vueloIV.com