Johnny Chico

del 14 al 28 de març de 2022

johnny chico al teatre condal de barcelona

Espectacle en castellà

1h. 20min.

Fitxa artística

De Stephen House
Direcció. Eduard Costa

Amb Victor Palmero

Escenografia. Luis Crespo
Música Original. Juanjo Ballester
Il·luminació. Mundi Gómez
Vídeo Mapping. Carlos Montfort, Lluerna Creació, Electric Five
Vestuari. @Perucha63
Disseny Gràfic. María LaCartelera
Fotografia. Juan Doñat, Jesús Romero De Luque

Producció executiva Coque Serrano
Es una producció de Moriarty&Holmes

Amb la col·laboració de Ajuntament d’Onda  i  INAEM

La premsa ha dit

"La necesidad de que historias como esta ocupen espacio en la oferta cultural se justifica –más aún– con los titulares que se incluyen en la función, consecuencia de una LGTBIfobia latente." Elena Vierna El País

Sinopsi

A “Johnny Chico” no hi ha concessions, ni tampoc perdó. És nomes una història més d’un noi que no quadra amb la realitat que viu, que està en conflicte amb els seus veritables sentiments i la seva aparença, però que, tot  i així, malgrat no encaixar amb ell mateix, tracta de sobreviure al món que el rodeja i busca el que en el fons busquem tots: ser estimat i acceptat.
Cada dos dies una persona homosexual és assassinada al món degut a actes vinculats a l’homofòbia.  Amb una freqüència elevada, agressions i assassinats contra homosexuals són perpetuats per grups d’individus o per individus amb problemes d’identitat sexual.
 Johnny Chico és, sens dubte, una víctima més d’aquest tipus de comportaments que cada dia escoltem a les notícies a l’hora del sopar.
Un marieta més que s’ha de silenciar a base de cops. Simplement per ser diferent.  I nosaltres, com a simples espectadors, veurem i contemplarem la desgràcia de Johnny, però no l’ajudarem a sortir-ne. El deixarem que continuï perdut, angoixat, sol i sense rumb. Johnny té la desgràcia de ser ell mateix. Però què passaria si fos un de nosaltres? O un dels nostres familiars? O el nostre fill?

“Una oda fuckgender en lluita contra la LGTBiq+ fòbia…  perquè no importa en absolut qui ets o el que portes, el que vulguis ser, ell o ella, home o dona,  perquè al final TOT és igual quan et despulles.”

 

 

Comprar

Crèdits Web:

Programació i Manteniment: SEIC.cat

Disseny Web & Front-end: vueloIV.com