"La necesidad de que historias como esta ocupen espacio en la oferta cultural se justifica –más aún– con los titulares que se incluyen en la función, consecuencia de una LGTBIfobia latente." Elena Vierna El País
Espectacle en castellà
80 minuts

Sinopsi

A “Johnny Chico” no hi ha concessions, ni tampoc perdó. És nomes una història més d’un noi que no quadra amb la realitat que viu, que està en conflicte amb els seus veritables sentiments i la seva aparença, però que, tot  i així, malgrat no encaixar amb ell mateix, tracta de sobreviure al món que el rodeja i busca el que en el fons busquem tots: ser estimat i acceptat.
Cada dos dies una persona homosexual és assassinada al món degut a actes vinculats a l’homofòbia.  Amb una freqüència elevada, agressions i assassinats contra homosexuals són perpetuats per grups d’individus o per individus amb problemes d’identitat sexual.
 Johnny Chico és, sens dubte, una víctima més d’aquest tipus de comportaments que cada dia escoltem a les notícies a l’hora del sopar.
Un marieta més que s’ha de silenciar a base de cops. Simplement per ser diferent.  I nosaltres, com a simples espectadors, veurem i contemplarem la desgràcia de Johnny, però no l’ajudarem a sortir-ne. El deixarem que continuï perdut, angoixat, sol i sense rumb. Johnny té la desgràcia de ser ell mateix. Però què passaria si fos un de nosaltres? O un dels nostres familiars? O el nostre fill?

“Una oda fuckgender en lluita contra la LGTBiq+ fòbia…  perquè no importa en absolut qui ets o el que portes, el que vulguis ser, ell o ella, home o dona,  perquè al final TOT és igual quan et despulles.”

 

 

Fitxa artística

De Stephen House
Direcció. Eduard Costa

Amb Victor Palmero

Escenografia. Luis Crespo
Música Original. Juanjo Ballester
Il·luminació. Mundi Gómez
Vídeo Mapping. Carlos Montfort, Lluerna Creació, Electric Five
Vestuari. @Perucha63
Disseny Gràfic. María LaCartelera
Fotografia. Juan Doñat, Jesús Romero De Luque

Producció executiva Coque Serrano
Es una producció de Moriarty&Holmes

Amb la col·laboració de Ajuntament d’Onda  i  INAEM

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup