Una de 8

el 19 d'octubre de 2019

Una de 8 teatre goya barcelona

Espectacle en castellà

1h. 30min.

Espectacle benèfic i sense descompte.

Fitxa artística

Escrita y dirigida per María Lebrato

Amb: Gisela Flamenco (Ana), Isabel Roldán (Belinda) i Crisanta González (Cefe)

Cap tècnic del teatre: Roger Muñoz
Màrqueting i comunicació: Publispec
Disseny gràfic: Santi&kco

Primera representació al teatre Goya el 19 d’octubre del 2019

Espectacle en castellà

És una funció solidària a benefici de la Asociación CMM

Sinopsi

3 dones que res tenen a veure, coincideixen en la sala d'espera de l'hospital que els porta a la consulta 12. Lloc que, durant molt de temps, serà el seu punt de trobada. Ana, Belinda i Cefe són diagnosticades de càncer de mama el mateix dia. A través d'elles, i de les seves històries, coneixerem com s'enfronten al diagnòstic i a les reaccions que es van trobant durant el procés

Amb tocs d'humor i una mica d'ironia, elles ens ensenyaran que la vida és meravellosa, i mentre estiguem vives… VISQUEM!

Aquesta obra ha estat escrita per María Lebrato a partir de 31 testimoniatges de dones reals amb càncer de mama i càncer de mama metastàsic.

Amb un enfocament de realitat, esperança i humor, UNAde8 té com a finalitat ser veu i cos d'una malaltia que, avui dia, pateix una de cada vuit dones, i que el 20% d'aquestes moren per ser metastàsic.

INFORMACIÓ ADDICIONAL:

Tots els diners recaptats en aquesta obra anirà destinat a l'Associació de Càncer de Mama Metastàsic (ACMM) que es va constituir el mes de febrer de 2018, per iniciativa d'un grup de pacients de càncer de mama avançat d'Espanya. És la primera associació d'aquest tipus que existeix a Europa, i el seu àmbit és nacional.

Aquesta malaltia representa el 20% de pacients afectades de càncer de mama, per a les quals avui dia no existeixen tractaments efectius capaços d’eradicar la malaltia.

El Càncer de Mama Metastàsic es dóna quan les cèl·lules tumorals s'han disseminat a altres òrgans, en la majoria de casos a ossos, pulmons, fetge i cervell. Actualment no té cura.

El 20% de dones amb Càncer de Mama Metastàsic, té menys de 40 anys. Amb els tractaments actuals, la mitjana de supervivència és de 4 anys, moltes d'elles no arribaran als 50. Necessitem més recerca per a continuar vivint.

L'Associació té el compromís de donar suport a la recerca en metàstasi de càncer de mama, mitjançant la donació a projectes liderats per investigadors espanyols. Amb nomes un any i mig d'existència s'han pogut aportar recursos al Projecte Seroteca liderat per la Dra. Saura del VHIO i al Projecte Chronos Hope liderat per la Dr. Aleix Prat del Clínic i Solti.

D'igual manera s'ha convocat l'I Premi M Chiara Giorgetti a la recerca en CMM, amb un premi de 50.000 euros que es donarà al projecte guanyador.

#másinvestigaciónparamásvida

Comprar

Crèdits Web:

Programació i Manteniment: SEIC.cat

Disseny Web & Front-end: vueloIV.com