Espectacle en castellà
100 minuts

Sinopsi

Què és ser home?
A la presó, Molina i Valentín són companys de cel·la. Molina és una dona en un cos d’home, tancat per seduir un menor. Valentín és un activista polític, que vol canviar el món torturat durant els interrogatoris. Per escapar de la realitat, Molina evoca pel·lícules antigues, a través de les quals en un procés d’identificació amb els seus protagonistes i secundaris, reflexionen sobre la pròpia vida i la identitat política i sexual. Un combat interior amb moltes ferides obertes i una pantera que no deixa de rugir.
Una història prohibida que treu a la llum la necessitat d’estimar l’ésser humà. Valentín i Molina durant la tancada són companys d’un viatge existencial, un viatge d’alliberament. Es tracta d’un gairebé thriller que fa olor de bolero. Mentre fora del seu aïllament regnen la mort i la tortura, somien un món que continua esperant una revolució. L’alliberament polític passa per l’alliberament dels cossos.
“Quan es fa fosc sempre es necessita algú”.
J. M. Mora

Fitxa artística

Autoria: Manuel Puig
Versió: Diego Sabanés
Direcció: Carlota Ferrer

Intèrprets: Eusebio Poncela, Igor Yebra

Escenografia: Eduardo Moreno
Vestuari: Carlota Ferrer
Il·luminació: David Picazo
Espai sonor: Tagore González

Productor: Jesús Cimarro

Ajudantia de direcció: Manuel Tejera
Cap tècnic del teatre: Roger Muñoz
 
Màrqueting i comunicació: Focus
Disseny gràfic: María La Cartelera
Aplicacions gràfiques: Santi&Kco

És una producció de Pentación Espectáculos
 
Distribució: Pentación Espectáculos

Tarifes especials

  • Majors de 65 anys, carnet Biblioteques de Barcelona, carnet família nombrosa o monoparental i Targeta Rosa 15% dte. en les funcions de dimecres i dijous*.
  • Menors de 35 anys 15% dte. en les funcions de dijous*.
  • Carnet Jove 15% dte. en les funcions de dimecres*.

Els descomptes no són acumulables
*Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atención especial y accesos para personas con movilidad reducida

Accesos y baños adaptados para personas con movilidad reducida. Para comprar un asiento de movilidad reducida, por favor llamen a la taquilla del teatro y efective la reserva. El mismo día de la función la podrán pagar hasta media hora antes del inicio.

Atención especial para personas con diversidades auditivas

El teatro cuenta con la instalación de un bucle magnético que permite mejorar la experiencia a las personas con disminución auditiva. El personal de sala los proporcionará el servicio y cualquier información complementaria que necesitáis.

Comprar

Vine en Grup