"Un artefacte teatral rodó, que juga amb els tòpics de l’humor gore i de les relacions de parella." Jordi Bordes El Punt Avui Veure article
"Un éxito seguro." Carles Armengol Gili Teatre Barcelona Veure article
"Una obra dotada de suspense y una visión humorística de las miserias humanas." Sergi Doria ABC Veure article
"El guió de l'espectacle és trepidant, cinematogràfic, carregat d'humor, gairebé fet de gags camuflats." Andreu Sotorra Recomana Veure article
"Un elenc amb moltes taules que es maneja formidablement en el registre còmic." Imma Fernández El Periódico Veure article
"Una molt bona proposta que sense dubtes omplirà el teatre cada dia." Miquel Gascón Baz Teatre Barcelona Veure article
Espectacle en català
90 minuts

Per la seva tranquil·litat, seguint la normativa vigent, en realitzar la seva compra, la butaca contigua queda bloquejada per mantenir la distància de seguretat.

Sinopsi

Dues parelles d'amics de tota la vida queden per fer un escape room al barri d'Hostafrancs, on recentment s'ha trobat, en un contenidor, el cadàver d'un home esquarterat...  Els quatre amics es pensen que els espera un joc divertit per passar l'estona, posar a prova la seva intel·ligència i riure una miqueta. Però tan bon punt la porta de l'habitació es tanca hermèticament al seu darrere i comença el compte enrere, comencen a passar coses estranyes.
Sortir d'aquell “escape room” no serà gens fàcil, i el joc es convertirà en un infern que posarà a prova la seva amistat fins a límits insospitats. Encara que no ho sembli, això és una comèdia... una comèdia de por!

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup