5a Setmana de l’Humor Llatinoamericà

del 6 al 8 de novembre de 2015

Sinopsi

Casa Amèrica Catalunya convoca del 4 al 8 de novembre de 2015 la Cinquena Setmana de l'Humor Llatinoamericà, que enguany obrim amb un homenatge al gran mestre argentí Daniel Rabinovich, membre de Les Luthiers, que ens va deixar el passat mes d'agost. En aquesta nova edició, també coneixerem l'humor cinematogràfic de Harold Trompetero amb la projecció de la seva pel·lícula De Rolling for Colombia, i l'espectacle musical dels artistes colombians Nicolás i Juan Andrés Ospina. El duo format Malena Pichot i Charo López exhibiran el millor stand up del moment a l'Argentina, mentre que els cubans Los Pimienta tancaran la setmana amb una festa de la paraula improvisada. Javier Coronas, Bob Pop, Xavier Sardà i Juan Carlos Ortega faran les presentacions teatrals.


Espectacles al Teatre Goya


¿AFTA CUÁNDO?
(Juan Andrés i Nicolás Ospina)
(Divendres, 6 de novembre a les 23.00 h. Durada: 1 h i 45 minuts.)

Introdueixen la sessió Xavier Sardà i Juan Carlos Ortega

Els germans Ospina comparteixen un intens recorregut internacional com a pianistes, compositors, arreglistes i productors, i han treballat amb artistes com Fonseca, Misi, Paquito D’Rivera i Marta Gómez. El 2012 van crear el grup Inténtalo Carito, i la seva cançó Qué difícil es hablar el español es va convertir en un fenomen de les xarxes socials, amb més de 6,5 milions de visites a youtube. A les seves cançons posen a prova el seu enginy entre la paraula i la música, temes quotidians i un desplegament d'habilitats instrumentals i vocals. Tot plegat, fa d'Inténtalo Carito un dels projectes humorístics més interessants de l'escena artística i musical actual.


PICHOT LÓPEZ amb Malena Pichot i Charo López
(Dissabte, 7 de novembre a les 23.00 h. Durada: 1 h i 45 minuts.)

Bob Pop introduirà la sessió

Malena Pichot està considerada la figura del moment de l'stand up a l'Argentina. Els seus vídeos a Youtube de noia desquiciada la van catapultar en el món de la comèdia: eren els vídeos de La loca de mierda que ella mateixa va pujar a internet el 2008 i que el 2009 va produïr la MTV. Avui és una destacada comediant, guionista i actriu que ha treballat amb el director argentí Juan José Campanella a la comèdia dramàtica televisiva El hombre de tu vida. Charo López forma part del grup d'improvisació Improcrash, amb el que va recòrrer gran part d'Argentina i Europa. També intervé en el programa de la televisió argentina Por Ahora. Forma part de Sociedad de Comedia i dóna classes d'improvisació.
Totes dues han format part de l'exitosa sèrie de televisió Cualca i visiten Europa amb la productora Cómicos de Pie.


IMPROVERSÁTILES amb Alexis Díaz Pimienta i Áxel Díaz Hernández
(Diumenge, 8 de novembre a les 21.00. Durada: 1 h i 15 minuts.) 

Javier Coronas introduirà la sessió

Improversátiles és un espectacle d'improvisació poètica o repentismo, en aquesta ocasió fusiona la poesia escrita i les arts escèniques. Un espectacle per al lluïment dels seus dos protagonistes, pare i fill, capaços d'improvisar, cantar, actuar, declamar, fer riure i emocionar a cop de paraules, doblegant-se i desdoblegant-se per crear un univers on els versos dialoguen amb la música, el teatro i la performance. Improversátiles és una festa de la paraula improvisada i de l'humor. Alexis Díaz Pimienta (L'Havana, 1966) és autor de dos textos fonamentals en la investigació i docència sobre la improvisació humorística: Teoría de la improvisación poética, i Método Pimienta para aprender (y enseñar) a improvisar en verso, metodologia única en el seu gènere.

Comprar

Tarifes Especials*

  • Majors de 65 anys, carnet Biblioteques de Barcelona i Targeta Rosa 15% dte en les funcions de dimecres i dijous*
  • Menors de 35 anys 25% dte en les funcions de dijous*
  • Carnet Jove 15% dte en les funcions de dimecres*

*Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte alguns festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Carnet Discapacitat, Club TR3SC i Carnet Famílies nombroses*

*Descompte Carnet Discapacitat només aplicable comprant a taquilla o a través del tel. 93 309 70 04 per a les funcions de dimecres i dijous
*Descompte Carnet Famílies nombroses només aplicable comprant a taquilla per les funcions de dimecres i dijous
*Consultar els descomptes vigents al col·lectiu corresponent

*L'entrada on line és 1 € més econòmica que a taquilla. El preu de l'entrada on line no inclou despeses del servei.

Els descomptes no són acumulables

Crèdits Web:

Programació i Manteniment: SEIC.cat

Disseny Web & Front-end: vueloIV.com