La habitación de María

del 18 al 30 de maig de 2021

la habitacion de maria en el teatre goya de barcelona

Espectacle en castellà

1h. 15min.

Fitxa artística

Autor: Manuel Martínez Velasco
Direcció: José Carlos Plaza

Amb: Concha Velasco

Disseny de l’escenografia i il·luminació: Paco Leal
Vídeo escena: Bruno Praena
Fotografia: Sergio Parra

Productor: Jesús Cimarro

Cap tècnic del teatre: Roger Muñoz
Premsa: Albert López
Màrqueting i comunicació: Publispec
Disseny gràfic: David Sueiro

Una producció de: Pentación Espectáculos

Llegir més

Sinopsi

La cèlebre escriptora Isabel Chacón compleix avui 80 anys. La flamant guanyadora del Premi Planeta, que no va poder recollir en persona per l'agorafòbia que sofreix, celebra avui el seu aniversari sense cap mena d'acte públic, ni familiar, com és habitual en els últims anys.

Són 43 anys en concret els que Chacón porta recluída en el seu domicili per la seva condició, la planta 47 d'un gratacel madrileny que ha convertit en la seva fortalesa i on tot el que necessita (menjar, roba, medicaments...) li és portat a casa. Aquesta nit es produeix un incendi i tots els inquilins són obligats a evacuar l'immoble.

Però per a Isabel això és impossible, senzillament «no pot» sortir de casa. A mesura que les flames van arribant al terrat, exactament durant 75 minuts, Isabel haurà de prendre la decisió més important de la seva vida afrontant amb un intel·ligent sentit de l'humor les seves pors, els seus fantasmes, i tots els traumes de la seva vida que li han portat a aquesta cruïlla, abans que sigui massa tard...
Crèdits Web:

Programació i Manteniment: SEIC.cat

Disseny Web & Front-end: vueloIV.com