"Lo que Carmen Machi hace en Juicio a una zorra es puro arte, es decir, pura vida, reconcentrada y exuberante: energía, magnetismo, fascinación." - Marcos Ordónez. El País

"Carmen Machi hace suyo el personaje con la ironía y el sarcasmo bien cargados, convertida en una suerte de Mae West del Peloponeso." - Juan Ignacio García Garzón. ABC

“Un monólogo que reivindica la figura de Elena de Troya y que ha servido a Carmen Machi para desplegar todo el arco de matices de que es capaz. Una pasada, vaya.” - José Luis Romo. El Mundo

Sinopsi

Carmen Machi interpreta Helena de Troia. La dona a qui s’acusa d’haver desencadenat la guerra antiga més famosa, però “qui es pot creure que tot aquell desplegament era per mi?”

En aquest muntatge teatral, ideat per encàrrec pel Festival de Mérida 2011, Miguel del Arco recull un nou punt de vista del mite: el de la protagonista. Helena de Troia (Carmen Machi) reivindica el seu paper a la història, una història que sempre l’ha fet culpable, des que la va explicar Homer fins que la va parodiar Offenbach. Com diu del Arco: “Una de les dones més famoses i, possiblement, una de les més menyspreades que reclama el dret a triar les paraules que conformen la seva història”

Durada: 1 hora

Fitxa artística

AUTOR I DIRECTOR: Miguel del Arco

ACTRIU: Carmen Machi

MÚSICA: Arnau Vilà
IL·LUMINACIÓ: Juanjo Llorens
ESPAI SONOR: Sandra Vicente (Studio 340)
PERRUQUERIA: Sara Álvarez

COPRODUCCIÓ: Kamikaze producciones i Mamáfloriana

Tarifes especials

  • Major de 65 anys – 15% dte. els dimecres i dijous*
  • Carnet família nombrosa o monoparental – 15% dte. dimecres i dijous*
  • Carnet discapacitat – 15% dte. dimecres i dijous* Només vàlid pel titular
  • Menor 35 anys – 15% dte. els dijous*
  • Carnet Jove – 15% dte. dimecres*Els descomptes no són acumulables
    *Tots els descomptes són aplicables en funció de l’aforament disponible, excepte festius i determinats espectacles de caràcter familiar, infantil i d’altres.

Accessibilitat

Atenció especial i accessos per a persones amb mobilitat reduïda

Accessos i banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a comprar un seient de movilitat reduïda, siusplau truquin a la taquilla del teatre i efectui la reserva. El mateix dia de la funció la podran pagar fins a mitja hora abans de l’inici.

Atenció especial per a persones amb diversitats auditives

El teatre compta amb l’instal·lació d’un bucle magnètic que permet millorar l’experiència a les persones amb disminució auditiva.
El personal de sala els proporcionarà el servei i qualsevol informació complementària que necessiteu.

Comprar

Vine en Grup